تهیه و ارائه انواع گزارشات دوره ای

گزارشگری میان دوره ای

حسابداری جزو علومی است که از دیرباز در اختیار بشر بوده و به علت ارتباط آن با موضوعات مهم و تاثیر گذار، نقش ارزنده ای در پیشرفت واحدهای مختلف اقتصادی داشته است. گزارشات حسابداری، که نتیجه عملکرد یک دوره را به صورت جمع بندی و خلاصه شده در اختیار دریافت کنندگان آن قرار می دهد، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مهم ترین گزارشات مالی که توسط حسابداران و افراد متخصص این حوزه انجام می شود، صورتهای مالی است که در دوره های یک ساله و کمتر از آن تهیه می شوند. استاندارد شماره 22 حسابداری در مورد نحوه گزارشگری مالی میان دوره ای به تحریر در آمده و شرایط آن با به صورت کامل تشریح کرده است.

محتوای گزارشگری میان دوره ای

محتوای گزارش در گزارشگری میان دوره ای، از اصول توضیح داده شده در استاندارد شماره 1 حسابداری( تجدید نظر شده در سال 97)  پیروی می کند که شامل صورتهای مالی به شرح زیر است:

  • صورت وضعیت مالی
  • صورت سود و زیان
  • صورت سود و زیان جامع
  • صورت تغییرات در حقوق مالکانه
  • صورت جریانهای نقدی
  • یادداشتهای همراه صورتهای مالی

گزارشگری میان دوره ای

اهداف گزارشگری میان دوره ای

اهداف چنین گزارشهایی، با اهدافی که در تهیه صورتهای مالی سالانه مطرح شده است، یکسان بوده و علی رغم متفاوت بودن برخی از ویژگی های کیفی در این نوع گزارش ها، معمولا با هدف اتخاذ تصمیم گیری های اقتصای تهیه می شوند.

با توجه به این که استاندارد های حسابداری به صورت زنجیره ای، از اصول و قواعد حسابداری طراحی و تحریر شده اند، اکثر موضوعات این استاندارد، در ارتباط با سایر استانداردهای حسابداری بوده و برای درک آن، باید به سایر اصول نیز تسلط کافی ایجاد گردد.

شرکت حسابداری ترازسازان، به کمک کارشناسان و متخصصین مسلط به موضوعات حسابداری و گزارشگری مالی، نسبت به استقرار سیستم های مالی حرفه ای و استاندارد اقدام نموده و با ارائه گزارش های دوره ای متناسب با خواسته واحد اقتصادی، در رسیدن به اهداف مالی و پیشرفت های قابل توجه مالی، قدم های ارزشمندی بردارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.


گزارشگری مالی