استانداردهای حسابداری چست؟
استانداردهای حسابداری به مجموعه ای از اصول و رویه هایی گفته می شود که روش ها و شیوه های صحیح حسابداری را تعریف می کنند؛ به عبارت دیگر، استانداردهای بیان کننده اصول و مقررات چگونگی انجام حسابداری هستند و قلمرو عملیات حسابداری را مشخص می نمایند.
حسابداران لزوما برای انجام امور حرفه ای خود، بایستی این استانداردها را دانسته و رعایت شروط و ضوابط آن را در اولویت خود قرار دهند؛ تجزیه و تحلیل، ثبت و گزارشگری حسابداری، باید طبق اصول ارائه شده در استانداردهای حسابداری انجام گیرد و از دستور العملهای آن پیروی گردد.
طبق آخرین ویرایش استانداردهای حسابداری، تا این لحظه، 42 استاندارد منتشر گردیده است که لیست کامل و لینک دانلود پی دی اف آن در آخر این صفحه ارائه گردیده است.
استانداردهای حسابداری
چه اشخاصی موظف به رعایت استانداردهای حسابداری هستند؟
تمام واحد های تجاری که به صورت خصوصی و یا عمومی فعالیت می کنند، موظف به رعایت این استانداردها هستند؛ اگرچه گاهی اوقات این استانداردها برای واحدهای انتفاعی به کار می روند، اما عموما، برای واحدهای تجاری غیر انتفاعی نیز کاربرد دارند.
لازم به یادآوری است که گزارشهای مالی که بر پایه استانداردهای حسابداری تهیه نشده باشند، قابل قبول نیستند و این موضوع، اهمیت اطلاع از این استانداردها را دو چندان میکند.
آیا رعایت استانداردهای حسابداری مزایایی هم دارد؟
استانداردهای حسابداری، اصول و قواعد بازی را تعیین می کنند؛ حسابداران با استفاده از راهنمایی های ارائه شده در این استانداردها، چارت مشخصی را برای خود ترسیم می کنند و همواره در یک مسیر مشخص حرکت می کنند؛ شناسایی، تجزیه و تحلیل، گزارشگری و زمان مناسب آن، طبق اصول و رویه یکسانی انجام می گیرد و از این طریق، امکان تشخیص صحیح از غلط فراهم می آید.
علاوه بر مواردی که گفته شد، گاهی اوقات حسابداران و مدیران مالی باید گزارش های استخراجی را با هم مقایسه کنند که این امر، با رعایت استانداردهای حسابداری فراهم خواهد شد.
چه کسانی از مزایای استانداردهای حسابداری بهره مند می شوند؟
در حالت کلی، مزایای استانداردهای حسابداری را از دو نظر می توان بررسی کرد:
اول: از نظر حسابداران و مدیران مالی؛ این افراد از این استانداردها به عنوان چراغ راهنما استفاده کرده و در مواجهه با مشکلات و مسائل مالی، به این استانداردها مراجعه و از آن پیروی می کنند. عملکرد این افراد، از تطبیق با استانداردهای حسابداری اعتبار گرفته و با ارزش می گردد.
دوم: از نظر استفاده کنندگان از گزارشات مالی؛ این افراد که به دو قسمت استفاده کنندگان درون سازمانی و برون سازمانی تبدیل می شوند، نیازمند داده های با ارزش و معتبری هستند که از سوی واحد مالی یک سازمان تهیه و ارائه می گردد؛ استاندارد های حسابداری در این موضوع، به عنوان ارزش و اعتبار گزارشات دریافت شده به شمار می رود و تصمیم گیری را برای آنها تسهیل می نماید؛ تصمیم گیری برای استفاده کنندگان برون سازمانی نسبت به سرمایه گذاری ایشان و تصمیم گیری برای استفاده کنندگان درون سازمانی، به مدیریت و هدایت سازمان مربوط می شود.
لیست استانداردهای حسابداری و لینک دانلود:
جهت ارتباط با کارشناسان مالی شرکت ترازسازان اینجا کلیک کنید.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
رنک ایرانی
باسلام
302 روز پیش ارسال پاسخبا خرید بازدیدهای واقعی رنک ایرانی rankirani.ir ، ضریب پرش و زمان ماندگاری سایت خود را اصلاح کرده و رتبه سیمیلاروب ، جایگاه گوگل و ترافیک سایت خود را ارتقاء دهید.
از فاکتورهای مهم در سئو و بهبود رتبه سایت در گوگل، کاهش بانس ریت (ضریب پرش) و افزایش زمان ماندگاری (Dwell Time) است. منظور از ضریب پرش یعنی درصد بازدیدکنندگان که پس از ورود به یک صفحه از سایت شما بدون انجام عملی، از همان صفحه خارج میشوند. و منظور از زمان ماندگاری مدت زمانی است که کاربر در سایت شما صرف می کند. سایتی که ضریب پرش پایین تر و زمان ماندگاری بیشتری داشته باشد از نظر گوگل با ارزش تر خواهد بود.
خدمات رنک ایرانی:
ارسال بازدیدهای کاملا واقعی
آی پی های یکتا
آی پی های ایرانی
زمان بازدیدها 110 ثانیه
-----------
افزایش بازدید سایت
بهبود رتبه گوگل
-----------
بهبود رتبه سیمیلاروب
-----------
افزایش بازدید ویدیوهای آپارات
https://rankirani.ir
سیستم افزایش بازدید سایت
بهبود رنک گوگل
رنک ایرانی
راه های ارتباطی ما:
آیدی تلگرام، ایتا و اینستاگرام
@rankirani
ایمیل rankirani@yahoo.com
تماس : 09038276706
..